Q: Wat zeggen de mensen die zich hebben opgegeven als volwassen deelnemer over de beleving van zo een dag?

A: Door de jaren heen hebben volwassen deelnemers inspirerende verhalen gedeeld over hun Challenge Day ervaringen. We hebben er een aantal voor u onder elkaar gezet.

“Ik was zo onder de indruk door te zien dat een groep introverte ‘inner-groupers’ in een kleine zes uur open, liefdevolle en delende individuen zijn geworden.”
- Alvin Pruitt, Austin Eastside Story, Austin, TX

“Toen ik mij opgaf als volwassen deelnemer dacht ik dat ik voor de kinderen ging. Duidelijk was het een gegeven dat ik voor mezelf nodig had.”
- R.C. Kelly, Police Activities League, Atlanta, GA

“Dingen zouden heel anders zijn geweest als ik een Challenge Day op mijn school had gehad.”
- Jim Armstrong, Reporter, KGWC News Channel 14

“Ik was verbaasd over wat studenten deelden en hoe ik zo dicht bij ze kon komen als een volwassene die ze voorheen niet eens kende. Het gaf mij een inkijk in de gedachten van een middelbare scholier en zijn beproevingen evenals die van mijzelf.”
- A. Plean, Steamboat Springs, CO

Machtig! Als een volwassen deelnemer kwam ik binnen met de illusie dat ‘alles zou draaien om de kinderen’. Ik kwam erachter dat alles draait om verhoudingen. De timing en volgorde van de activiteiten werken erg goed om mensen uit hun comfortzone te halen. Het gedeelte waar mensen over de streep moeten stappen was zo indrukwekkend.”
- L. Middleton, Steamboat Springs, CO

“Dit programma is zo erg nodig op elke school. De invloed die het op mij heeft gehad en op de studenten die ik gezien heb zal ik nooit vergeten… Dank je!”
- Addictions Therapist R. Giuliano, Michigan

U kunt meer engelstalige testimonials op onze Research & Evaluations pagina vinden en tevens in de media sectie van het dropdown menu

Posted in: FAQ Vrijwilliger