Pesten op school

Pesten op school

Soms begrijp je er helemaal niks van, zie je niet waarom. Soms weet je wel waarom, maar het blijft stom. Want waarom word jij eruit gepikt? Waarom is het nodig om jou buiten te sluiten? Waarom is jouw kind, jouw vriendje of vriendinnetje slachtoffer van dit ontzettend gemene gedrag? Wat halen die pestkoppen er voor plezier uit? Zijn ze misschien zelf bang om gepest te worden?

Pesten op school. Het komt zo vaak en zo veel voor. En dat vinden wij jammer en vooral onnodig.

Een Challenge Day kan het pesten op school veranderen. Met plezier komen wij langs bij jou op school om samen met z’n allen een hele leuke dag tegemoet te gaan. Waar het vaak mis gaat is elkaar niet goed kennen of begrijpen. Wat weet je nou echt van elkaar? Als wij langskomen krijgt iedereen in één dag de kans om een held te worden. Want helden pesten niet op school, helden komen voor elkaar op. En wij laten iedereen zien en vooral voelen hoe gaaf dat is. Dan gaat iedereen met een veel beter gevoel naar school en ook met een veel beter gevoel naar huis. En geloof ons, dat geldt dan ook voor de pestkoppen. Want wij geloven er niks van, dat je echt zo gemeen bent. Iedereen wil met respect en liefde behandeld worden.

Dus daag jezelf en je school uit als je durft. Of jij nou gepest wordt, of pestkop bent maar onwijs van jezelf baalt. Of nou je kind gepest wordt, je vriend of vriendin gepest wordt, het is echt mogelijk om het tij te keren. Bel ons of vul het aanvraagformulier in voor informatie of een boeking.

Pesten op school is niet nodig!