F1fb667c 58b5 4ad6 b07e d305cc4103cf

Online inspiratiesessies voorjaar 2021

GRATIS Challenge Day inspiratiesessies

10 februari 2021

Niet alleen de zorg, maar ook het onderwijs staat onder druk in deze huidige COVID-19 situatie. Er is steeds meer aandacht voor de effecten van de maatregelen en de lockdown op jongeren. Maar wat doet het met jou als docent, mentor of jongerenwerker? Hoe is het voor jou om elke dag online in te loggen en op die manier contact te maken met jongeren en collega’s? Heb je er plezier in om je creativiteit erop los te laten? Lukt het je om echt contact te maken via beeldscherm? Of vind je het (soms ook) zwaar en heb je moeite om je online te verbinden?

Omdat wij het werk wat jij doet van cruciaal belang vinden in onze maatschappij, bieden wij jou, vanuit Stichting Challenge Day Nederland, de komende maanden een reeks gratis inspiratiesessies aan met als doel:

Docenten, mentoren en jongerenwerkers de gelegenheid bieden ervaringen te delen met elkaar, steun te vinden bij elkaar en inspiratie op te doen om ook de komende tijd, waarin fysieke afstand blijft, toch dichtbij de jongeren en elkaar te blijven.

De inspiratiesessies worden begeleid door 2 van onze eigen Challenge Day leaders. Zij delen tijdens de sessies het gedachtengoed en de tools, bekend van onze Challenge Day (Over de streep) workshops.

Laat de spanning los, lucht je hart, heb plezier, raak geïnspireerd en loop wat lichter weg, zodat jij het belangrijke werk wat je doet kunt blijven volhouden in deze tijd.

De inspiratiesessies zijn interactief en vinden plaats via Zoom. In het kader van veiligheid en privacy worden de sessies niet opgenomen en kunnen niet achteraf gekeken worden.

Dinsdag 2 maart | 19.00 – 20.00 uur via Zoom | Leaders Dick & Ruth

Dinsdag 13 april |19.00 – 20.00 uur via Zoom |Leaders Dick & Ruth

Dinsdag 18 mei | 19.00 – 20.00 uur via Zoom| Leaders Anuschka & Dick

Maandag 14 juni | 19.00 - 20.00 uur via Zoom | Leaders Ruth & Dick

Tijdens elke sessie staat een andere Challenge Day tool centraal. Kies een sessie die bij jou past qua datum. En wees welkom om meerdere sessies bij te wonen. Elke sessie zal weer net even anders zijn wat betreft de tools die we behandelen en de groep die aanwezig is op dat moment.

1623312333059