Adopteer een school

Adopteer een school

Challenge Day is een stichting en probeert haar missie te bereiken vanuit deze organisatievorm. Wat veel mensen en bedrijven niet weten is dat er vele mogelijkheden zijn om ons daarin te ondersteunen.

Spreekt Challenge Day jullie organisatie aan? Passen wij bij jullie missie, visie, normen en waarden dan nodigen we jullie van harte uit om ons te steunen. Adopteer een school is een hele leuke mogelijkheid om maatschappelijk betrokken te ondernemen.

Als je een school adopteert, draag je in één dag bij op sociaal en maatschappelijk vlak en een veilig schoolklimaat. Dat is belangrijk. Via Adopteer een school geef je leerlingen een school waarin ze zich veilig, geliefd en gewaardeerd voelt. De jongeren die je helpt te bereiken zijn de volwassenen, moeders, vaders en werknemers van de toekomst.

Zoals één van onze scholen het formuleerde; wij willen niet alleen geschoolde vakmensen afleveren op de arbeidsmarkt maar ook mensen die stevig zijn, bewust zijn en die goede keuzes kunnen maken. Wij denken dat je je daarmee ook onderscheidt van anderen met dezelfde kennis.

  • Voor € 4.500,00 adopteer je symbolisch een school.
  • Hiermee maak je één Challenge Day mogelijk op een school.
  • Als dank krijg je de mogelijkheid om (met je collega’s of team) een Challenge Day mee te maken, wat voor jullie tevens een krachtige teambuilding kan zijn.
  • Pak het belastingvoordeel mee dat je als organisatie hebt bij giften en donaties.

 

Neem voor meer informatie contact met ons op.