Pesten op school

Pesten op school

Soms begrijp je er helemaal niks van, zie je niet waarom. Soms weet je wel waarom, maar het blijft stom. Want waarom word jij eruit gepikt? Waarom is het nodig om jou buiten te sluiten? Waarom is jouw kind, jouw vriendje of vriendinnetje slachtoffer van dit ontzettend gemene gedrag? Wat halen die pestkoppen er voor plezier uit? Zijn het gewoon slechte mensen of doen ze het omdat de groep het doet? Zijn ze misschien zelf bang om gepest te worden?

Pesten op school. Het komt helaas nog  vaak en veel voor. Dat vinden wij jammer en vooral onnodig.

Een Challenge Day kan het pesten op school veranderen. Met plezier komen wij bij jou op school langs om met z’n allen een hele leuke dag tegemoet te gaan. Waar het vaak mis gaat is elkaar niet goed kennen of begrijpen. Wat weet je nou echt van elkaar? Als wij langskomen krijgt iedereen de kans om een held te worden. Want helden pesten niet op school, helden komen voor elkaar op. Wij wijzen niet met vingers en gaan niemand in de spotlight zetten of beschuldigen. Dus als je wilt dat we komen hoef je niet bang te zijn voor gênante aandacht of voor schut staan. Wel laten we iedereen zien en voelen hoe gaaf het is om aardig voor elkaar te zijn.

Als wij zijn geweest gaat iedereen met een veel beter gevoel naar school en ook met een veel beter gevoel naar huis.

En geloof ons, dat geldt dan ook voor de pestkoppen. Want wij geloven er niks van, dat je echt zo gemeen bent. Iedereen wil met respect en liefde behandeld worden.

Je bent niet alleen en je staat niet alleen! Dus daag jezelf en je school uit als je durft. Of jij nou gepest wordt, of pestkop bent maar eigenlijk onwijs van jezelf baalt of misschien wel bang bent. Of je kind gepest wordt, je vriend of vriendin gepest wordt, het is echt mogelijk om het tij te keren. Vul het aanvraagformulier in voor informatie of een boeking. Bellen kan ook naar: 0634380249

 

   Geef niet op! Wij kunnen jou en je hele klas helpen!