Vincent (Belgisch!)

Vincent (Belgisch!)

Challenge Day Leader én directeur van kappersketen Kreatos
Geboren: Wilrijk (Antwerpen), 3-2-1976

Nadat Vincent een aantal jaren in de horeca heeft gewerkt, is hij begonnen bij kappersketen Kreatos. Nu, 18 jaar later, is de keten uitgegroeid naar 130 filialen en is Vincent inmiddels directeur van Kreatos. Naast dat Vincent verantwoordelijk is voor het opleidingsteam is hij het liefst bezig met het geven en ontwikkelen van diverse trainingen zoals management, teambuilding, persoonlijke en communicatietrainingen.

Vincent is de allereerste Belgische Challenge Day leader. Na een maandenlange fulltime training waarin hij alle facetten van Challenge Day heeft geleerd, is hij klaar om vanaf september de Belgische scholen te gaan bedienen met zijn visie op veiligheid en verbinding. Challenge Day Leader zijn betekent voor Vincent thuiskomen: “De puurheid van het programma, vader zijn van twee dochters en met de ervaringen uit mijn jeugd wil ik verandering brengen en het verschil maken voor zowel jongeren als ouderen. Mijn droom is een wereld waarin we allemaal verbonden zijn met onszelf en de mensen om ons heen. Daar hoop ik elke dag dat ik met jongeren in een gymzaal sta, iets aan bij te dragen.”

Als je Vincent echt zou kennen dan zou je weten dat zijn gezin zijn grootste passie is. Zijn talenten: hij geeft nooit op, als ware entertainer kun je verschrikkelijk goed om maar ook met Vincent lachen, hij is een betrokken persoon en stelt zich open en kwetsbaar op te stellen naar anderen.