Schermafbeelding 2020 05 11 om 12 56 03

Bedrijven en organisaties


De medewerker echt zien.

Al 30 jaar hebben we jongeren geïnspireerd om voor hen een vriendelijke, meelevende en veilige schoolomgeving te creëren. Nu hebben we onze ervaringsprogramma’s op scholen aangepast voor gebruik met volwassenen. De Challenge Day programma's voor organisaties pakt met succes thema’s aan die op vrijwel elke werkvloer spelen.

Onze op maat gemaakte bedrijfsprogramma's zijn ontworpen om mensen op de werkplek onder andere:

  • te stimuleren elkaar beter te leren kennen en daardoor te begrijpen;
  • te leren reflecteren en daardoor het zelfbewustzijn te vergroten;
  • de collectieve prestatie boven de individuele prestatie te laten ervaren en daardoor zorgzame, ondersteunende, harmonieuze, succesvolle en effectieve teams op te bouwen.


Een basis van vertrouwen en openheid.

Deelnemers aan dit programma krijgen een onuitwisbare ervaring van onderlinge verbinding, wederzijdse ondersteuning en een diep gevoel van waardering voor zichzelf en hun collega's. De begeleiding is in handen van twee hoogopgeleide Challenge Day Leaders die de deelnemers vakkundig ondersteunen met op maat gemaakte, leuke, inspirerende, diepgaande en interactieve activiteiten.

Zoals bij alle Challenge Day ervaringen, praten onze leiders niet tegen mensen, maar betrekken ze hen op een veilige en krachtige manier die vaak niet te vinden is in andere corporate trainingen. We beginnen met leuke, boeiende activiteiten die helpen bij het creëren van comfort en emotionele veiligheid. Onze Challenge Day Leaders leggen een basis van vertrouwen en openheid door hun persoonlijke levenslessen met de groep te delen.


Het doorbreken van barrières.

Tijdens deze programma's worden alle deelnemers uitgenodigd eigen ervaringen te delen via de activiteit genaamd ‘Over de streep’ of een variant hierop. Deze activiteit is het kenmerk van ons werk en heeft miljoenen mensen veranderd. Afhankelijk van de vraag van u als klant en van de deelnemers, kan deze activiteit worden aangepast. Deelnemers voelen zich meer verbonden met collega's en gaan naar huis met een verbeterd gevoel van waardering en verbinding. Onze oefeningen helpen bij het doorbreken van de barrières die er zijn tussen mensen en ontwikkelen een groter gemeenschappelijk begrip en meer respectvol gedrag. Dit leidt tot een betere samenwerking tussen collega's, verhoogt de productiviteit en het behalen van succesvollere resultaten.

COVID-19 maatregelen & Challenge Day workshop

Afhankelijk van de op dit moment geldige maatregelen en richtlijnen van het RIVM, kunnen programma-onderdelen van de Challenge Day mogelijk aangepast worden zodat de workshop volledig Covid-proof kan verlopen. Veiligheid van alle deelnemers staat voor ons voorop.Challenge Day | 6,5 uur | €6.000,-
Challenge Day Assembly | 2 - 3 uur | €4.000,-
Challenge Day Keynote | 1 uur | €3.000,-

(alle prijzen zijn excl. 21% BTW en reis- en evt. verblijfskosten)

Wij gaan over de streep met: VU Amsterdam, Bol.com, Rabobank, Politie Nederland, Avres Meerkerk, MSD Nederland , Jongerenwerkers Alkmaar, Goudsmit BV Waalre, Kreatos, Detentiecentrum Rotterdam en Zeist, Hogeschool Utrecht, Avans den Bosch en nog veel meer...